UITNODIGING

INTRODUCTIEAVOND LOOPVOETBAL bij VV DE MERINO’S

De Merino’s gaat loopvoetbal organiseren.

Voetballen zonder te rennen, maar wel positie kiezen en plaatsen, op kleine veldjes. Dat is serieus bewegen in teamverband en natuurlijk met een portie gezelligheid. En dat voor iedereen die voetballen leuk vindt maar die, om wat voor reden dan ook, het normale voetbal moet laten gaan.

En iedereen is echt iedereen: leden, niet-spelende leden, oud leden maar ook niet leden. En wat het bij De Merino’s bijzonder maakt: er is geen leeftijdsgrens. Waar andere verenigingen beginnen bij 60, heeft De Merino’s heel doelbewust gekozen loopvoetbal voor iedereen toegankelijk te maken.

En als je niet zeker weet of het wat voor jou is, hebben we de mogelijkheid om 4 weken vrijblijvend mee te doen. Alle tijd om te kijken of het lukt met knieen, heupen of enkels en of je het leuk vindt. Pas na 4 weken vragen we degenen die nog geen lid zijn, lid te worden( contributie €12 per maand).

De donderdagavond wordt de loopvoetbalavond.
Trainingen beginnen om 20:00.

We willen iedereen graag de gelegenheid geven zich een goed beeld te vormen van wat loopvoetbal nu eigenlijk is. Daarom hebben we een introductieavond georganiseerd.

Op 3 september gaan we om 20:00 beginnen in de kantine van De Merino’s – Wageningselaan 5 in Veenendaal.
• we stellen jullie voor aan de drijvende krachten Benny van der Schaaf en Hennie Bos
• Ad Schoeman van Bijspringen presenteert wat er bij komt kijken, hoe het wordt begeleid en gaat in op de spelregels en andere zaken.
• een demo-team van vv DOVO laat zien hoe het wordt uitgevoerd en dat het echt serieus sport bedrijven is.

We nodigen iedereen dan ook hartelijk uit. Vraag ook vrienden, familie of collega’s als er interesse voor loopvoetbal is. Iedereen is welkom.

In verband met de organisatie vragen we je wel even te laten weten of je komt.
Dat kan per e-mail naar wandelvoetbal@demerinos.nl of per sms/telefoon naar 06-15-96-59-18

Tot ziens op 3 September.

Team Loopvoetbal
VV De Merino’s.