Woudenberg reist een zaterdag af naar Veenendaal en gaat op zoek naar zijn eerste uitoverwinning van dit seizoen. De Woudenbergers hebben het zwaar in de eerste klasse. Tot op heden zijn er slechts vijf punten bij elkaar gevoetbald. Alleen het Dalemse GJS presteert slechter. Met twee regio getinte wedstrijd op het programma voor de kerst – Merino’s en Bennekom – wordt het hoog tijd om de broodnodige punten binnen te harken. Wanneer het team van trainer Ruud van de Geest faalt in deze opdracht mag het de KNVB dankbaar zijn dat er dit seizoen is gekozen voor slechts één rechtstreekse degradant. En dan de Merino’s. De spelersgroep is vastbesloten om de laatste thuiswedstrijd van het jaar winnend en feestelijk af te sluiten. Punten ook die nodig zijn om volgende week onbevangen in de bus te stappen voor een bezoek aan Leerdam waar kampioenskandidaat LRC wacht. En punten die nodig zijn om Sliedrecht en Delta Sport’95 onder zich te houden. Het belang is dus duidelijk aanstaande zaterdag.

Traditiegetrouw zijn het geen spectaculaire duels tussen Merino’s en Woudenberg. Merino’s valt aan en Woudenberg wacht af.

Vorig seizoen bleef men steken op een bloedeloze 0-0 stand.

Laten we hopen dat de technische verantwoordelijke en de 22 acteurs er eens onbevangen tegenaan gaan en de supporters trakteren op een ‘ lekker potje’ voetbal. Zodat na afloop de clichés “ er had meer in gezeten met één punt schieten we niets mee op ” achterwege kunnen blijven.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl