Stage lopen bij voetbalvereniging v.v. De Merino’s? Dat kan……..

v.v. De Merino’s biedt stageplekken voor leerlingen op diverse niveau’s.
Mag jij van school een maatschappelijke stage doen (word vaak ingezet op vrijwilligerswerk) dan zijn er bij ons diverse mogelijkheden.
Vertel ons waar jouw talent ligt, of wat je leuk vindt om te doen, dan kijken wij naar mogelijkheden.
Vindt je het bijvoorbeeld leuk om te helpen bij een voetbalteam? Of vindt je het leuker om te helpen met schoonmaakwerkzaamheden? Wij overleggen graag met je.
Vul het aanvraagformulier in……

Misschien ben je op dit moment wel bezig met een MBO of HBO opleiding gericht op sport en bewegen. Ook dan biedt v.v. De Merino’s jou kansen.
Op dit moment hebben wij erkenningen voor onderstaande opleidingen:
• Medewerker sport & recreatie niveau 2
• Sport & Bewegingsleider niveau 3
• Coördinator Sportinstructie & Training & Coaching
• Coördinator Sport & Bewegingsagogie

Wil jij kans maken op zo’n unieke stageplek?
Vul het aanvraagformulier in……en mail het naar info@demerinos.nl

pdf-icon

Ook voor maatschappelijke stage’s kan je bij v.v. De Merino’s terecht.

Wat is een maatschappelijke stage?

Maatschappelijke stage houdt in dat jongeren in het voortgezet onderwijs vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun directe omgeving op een andere manier kennen en leveren ze een actieve bijdrage aan de samenleving.

Graag laten wij u kennismaken met 1 van onze jeugdleden die op dit moment maatschappelijke stage doet voor een periode van 20 uur.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bas-BakkerIk ben Bas Bakker, 15 jaar. Ik zit in het 3e leerjaar op het CSV en moet dit jaar 20 uur maatschappelijke stage lopen. Omdat ik zelf al vanaf mijn 5e bij de Merino’s voetbal, wilde ik deze stage graag bij de Merino’s doen.

Ik loop nu stage bij de mini’s. Samen met Jan Achterberg geef ik op woensdagmiddag training aan de jongens en meisjes van dit elftal. Ik vind dit heel leuk om te doen. Als ze thuis spelen, help ik met coachen of fluit ik een wedstrijdje.

Ik voetbal zelf met veel plezier in JO17-1.