Sponsoring is vandaag niet meer weg te denken in de sportwereld.

Waar vroeger de kantine-omzet genoeg was om de club draaiende te houden, is nu met alle kosten van accommodatie, onderhoud, trainers , begeleiding enz.sponsoring voor welke sport dan ook onontbeerlijk. Een goed sponsorplan en goede communicatie zijn heden ten dagen een must voor elke vereniging. Enerzijds zijn de extra inkomsten altijd welkom, anderzijds moet ook duidelijk zijn wat de vereniging haar sponsors te bieden heeft. v.v. De Merino’s timmert wat sponsorbeleid en communicatie al jaren flink aan de weg.

Veel sponsoren hebben zich de afgelopen jaren verbonden aan de vereniging, van tenue-sponsors, advertentie of bordsponsor tot uiteraard een hoofdsponsor, kortom, de vormen van sponsoring zijn zeer divers. v.v. De Merino’s staat in Veenendaal en wijde omgeving bekend als een voetbalclub, waar sportieve prestaties en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Om mee te kunnen draaien op een behoorlijk sportief niveau is in 2000 een businessclub opgericht. Enerzijds om de vereniging een financiele injectie te geven, anderzijds om de begunstigers in een prettige omgeving contact te laten leggen met collega-ondernemers.

Heeft na dit te hebben gelezen nog vragen over welke vorm van sponsoring dan ook, wilt U een keer een thema-avond bijwonen van businessclub de Groene Velden, kijk dan op de website www.degroenevelden.nl of mail naar sponsorzaken@demerinos.nl

Hoofdsponsors

Introbouw

Subsponsors

Hootsen Administratie en Advies

Kledingsponsors

Davelaar Sport Veenendaal