Nadat Patrick Donkervoort de eerste mogelijkheid op zijn naam had laten schrijven was het wachten op een treffer. Jamal Bendadi voldeed aan deze verwachting. De spits sneed in de 30e min naar binnen en pegelde de bal in de bovenhoek 1-0. Het werd nog mooier toen Przemek Szeller op aangeven van Lars ter Burg de 2-0 wist binnen te tikken. De Poolse spits deed dit echter vanuit buitenspel positie. KHC kon aanvallend vrij weinig uitrichten. Ruststand 1-0. Al snel in de tweede helft vloeiden de krachten weg bij de opponent van de Merino’s.

De sterk ingevallen Vincent van de Weerdhof zorgde met twee fraaie treffers voor een 3-0 eindstand. “ Altijd lekker om na een langdurige blessure beslissend te zijn. Jammer is natuurlijk dat we nog steeds niet veilig zijn. Dan moet het volgende week maar gebeuren in Scherpenzeel. Aldus van de Weerdhof.

Zaterdag 25 mei de laatste competitiewedstrijd uit tegen Scherpenzeel, aanvang 14:30 uur. Komt allen naar Scherpenzeel om onze jongens aan te moedigen. Ze kunnen uw steun goed gebruiken. 1 puntje volstaat om volgend seizoen weer in de 1e klasse uit te komen. De concurrent DZC ’68 moet zaterdag naar Enter Vooruit die nog kans maakt om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl