Merino’s verloor donderdagavond met 1-2 van Veensche Boys.
Het was Jurriën van der Horst die na goed twee minuten spelen een verdedigingsfout van Veensche Boys direct afstrafte1-0 . Merino’s zocht de combinatie en de bezoekers trachtten gevaarlijk te worden via de omschakeling. De eerste aanval van Veensche Boys rond het half uur was directe raak. Brian Duits kwam goed voor zijn directe tegenstander bij een voorzet van rechts 1-1 . Kansen genoeg voor de Merino’s in de eerste helft. Een schot van Joop de Bruin op de paal had meer verdiend. Veensche Boys kreeg nog één levensgrote kans voor rust maar Jeroen Vrolijk redde knap. Ruststand 1-1.

De tweede helft stond in het teken van wisselen en conditioneel bijtanken. Nadat de bezoekers eerst twee levensgrote kansen om zeep hadden geholpen was het vijf minuten voor tijd raak 1-2. Doelpuntenmaker Fabian Bezembinder Merino’s kon hier alleen een kans van Anass Lahnine tegenover plaatsten. Eindstand 1-2.
Zaterdag 10 februari is De Merino’s vrij. Op zaterdag 17 februari speelt het uit in Leerdam tegen LRC, aanvang 14:30 uur.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl