Merino’s heeft de knappe zege van vorige week tegen LRC geen passend vervolg gegeven. De ploeg van Henne Oostermeijer verloor met 1-0 in en tegen Bennekom. Ondanks een licht overwicht voor de thuisclub in de beginfase kwam de eerste mogelijkheid op naam van Patrick Donkervoort. De doelman van Bennekom was net iets eerder bij de bal. Bennekom bleef sterker en de Merino’s loerde op de counter. Jeroen Vrolijk moest tweemaal handelend optreden om de nul op het bord te houden. Jurrien van de Horst zette net voor rust Patrick Donkervoort aan het werk. De rechteraanvaller schoot de bal helaas voor de Merino’s aanhangers tegen de paal.

Na de pauze een feller Merino’s. Met mogelijkheden voor van der Horst en Donkervoort. Ook Bennekom stichtte gevaar maar kreeg de bal niet achter Vrolijk. In de 65 minuut werd de wedstrijd echt opengebroken. De trainer van Bennekom had succes met zijn wissels.

Invaller Jeffrey Rutgers scoorde de 1-0. Merino’s ging alles of niets spelen maar het werd niets. Verder dan een kopbal van de naar voren gedirigeerde Jeffrey Terschegget kwamen de Veenendalers niet. Henne Oostermeijer sprak na afloop dan ook over een draak van een wedstrijd.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl