Marco de Gooijer was met zijn twee treffers eigenhandig verantwoordelijk voor de 2-0 zege op GRC-14. De bezoekers trappen af en 50 sec later kon de keeper van GRC-14 de bal uit het net halen. Wayne Berry kwam goed voor zijn man en stuurde Patrick Donkervoort weg. De rechtsbuiten behield het overzicht en zag de vrijstaande Marco de Gooijer en die maakte geen fout 1-0. Donkervoort was in vorm. In twee messcherpe counters zette hij Anass Lahnine en Wayne Berry vrij voor de goal. Een vroege 2-0 voorsprong bleef echter uit.
Van de schrik bekomen kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Onder luid protest werd een vrijwel zekere gelijkmaker wegens buitenspel teruggefloten. Wat kleine mogelijkheden tot de rust voor beide partijen daar bleef het bij.

Na de pauze werd het duel al snel op slot gegooid. Marco de Gooijer schatte de situatie goed in. Omspeelde de uitkomende doelman en wist vanuit een moeilijke hoek met zijn zwakke been de bal vakkundig binnen te schuiven 2-0. Vanaf dat moment was de wedstrijd gespeeld. GRC-14 probeerde het wel maar zonder overtuiging. De in de warming-up afgehaakte Jurriën van de Horst werd uitstekend vervangen door de uit het tweede overgehevelde Wayne Berry. Smetje was het tweemaal geel voor Patrick Donkervoort.

Zaterdag 7 april weer een thuiswedstrijd en ditmaal tegen Montfoort, aanvang 14:30 uur.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl