Invallen, vier man het bos insturen en dan verwoestend uithalen bij een 2-2 stand. De man die dit kunststukje uithaalde luistert naar de naam Ismail Ouaddouh. De vleugelspelers bezorgde Merino’s met deze daad een flinke kater.

Coen Uyterwaal had zijn warming up goed gedaan. In de 5e min zag de doelman Patrick Donkervoort alleen voor zich verschijnen,maar keerde het gevaar. Merino’s bepaalde het spelbeeld. De beloning hiervoor kwam in de 30e min. Aron de Koning sneed van de rechterkant naar binnen en een droge poeier betekende 1-0. Scherpenzeel combineerde niet. Het zocht zijn heil vreemd genoeg in de lange bal. Jouke van Elst gaf de eerste waarschuwing. Uit een corner kopte de Scherpenzeel aanvoerder vol op de kruising. Vlak voor rust geknoei in de Merino’s defensie. Via omwegen belandde de bal bij Omar Riani.

Uiterst behendig speelde Riani zich vrij en liet Jeroen Vrolijk kansloos. Ruststand 1-1. Na de pauze een spannend schouwspel waarbij de 100% kansen schaars waren. In de 70e min werd een scherp indraaiende bal van Ali Edan op acrobatische wijze door Dittger Aarsen binnen gewerkt 1-2. Lang duurde deze jubel stemming niet. Aron de Koning knalde de 2-2 binnen. Wat volgde was een duel waarbij alles en iedereen binnen de lijnen het maximale gaf. Het leek af te stevenen op een gelijkspel. Tot Ismail Ouaddouh binnen de lijnen kwam. De rest is bekend. Merino’s kreeg te weinig. Maar wat de scheidsrechter invult op zijn mobiel wordt verwerkt in de stand. En hier zullen ze in Scherpenzeel uiterst content mee zijn. Eindstand 2-3.

Zaterdag 20 oktober speelt De Merino’s uit in Nijkerk tegen NSC , aanvang 14:30 uur

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl