Door met 2-1 te winnen van Woudenberg heeft de Merino’s zich veilig gespeeld. Woudenberg ging vanaf het beginsignaal scherp de duels in met als voornaamste slachtoffer Jamal Bendadi. Een slippertje van Patrick v.d. Berkt kon worden hersteld door Jeffrey Terschegget doordat Tom de Greef medespeler Rick Staal niet op tijd aanspeelde. De Greef testte niet veel later Jeroen Vrolijk met een geplaatst schot. In de 25e min verscheen Arjan Groenleer vanaf links voor Woudenberg doelman Daan Schennink. Het leer rolde echter tergend langzaam voorlangs. Woudenberg ontsnapte toen een heerlijk getrapte bal van Groenleer via de paal weer terug het veld in kwam. Op het moment dat Merino’s de overhand leek te krijgen sloeg Woudenberg toe.

De gedreven Tom de Greef anticipeerde goed op een lange bal en gaf de verdediging van de thuisclub het nakijken 0-1. Een mokerslag bleef uit voor de Merino’s want Joey Hendriks verscheen 2 minuten later alleen voor Vrolijk maar kreeg de bal niet tussen de palen. Ruststand 0-1.

Kort na rust werd de stand gerepareerd. Jurriën van der Horst waagde een schot van grote afstand en zag de bal via de binnenkant paal binnen slaan 1-1. Na krap een uur spelen een zware botsing tussen Jeffrey Terschegget en Joey Hendriks. Beide moesten de strijd staken. Woudenberg invaller Kristian Schouten liet zich gelijk zien en bood de meegelopen Mark de Graaf een niet te missen kans. De middenvelder presteerde het om de bal hoog over te schieten. Jamal Bendadi verprutste aan de overzijde eveneens een niet te missen kans door de bal van dichtbij in het zijnet te schieten. Van handjeklap beide een punt was geen sprake want de twee ploegen gingen voor de winst. In de 80e minuut speelde Jurriën van van der Horst zich knap vrij maar Schenninck bracht redding.

Het missen van kansen ging onverminderd door. Mark de Graaf en Mark Radstaake waren samen op weg om Woudenberg aan een zege te helpen. Jeroen Vrolijk liet zich niet voor de tweede keer verschalken en ranselde de bal uit het doel. Het om zeep helpen van dé kans in de tweede helft kwam Woudenberg duur te staan doordat Joop de Bruin in de slotminuut de 2-1 binnenschoot. Eindstand 2-1. Zaterdag 5 mei wederom een thuiswedstrijd en wel tegen GJS uit Gorinchem, aanvang 14:30 uur

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl