De Merino’s is het seizoen goed begonnen. Het gepromoveerde Enter Vooruit werd met 0-3 aan de kant gezet. Het was Vincent van de Weerdhof die in de 4e min een afgeslagen bal van rand zestien bekeken binnen wist te schuiven 0-1. Wederom een schot van rand zestien bracht de stand op 0-2. Nu was het Joop de Bruin die de treffer achter zijn naam kreeg. Het duurde tot de 25e minuut voordat de thuisclub gevaar kon stichtten. Geheel vrijstaand kopte de Enter Vooruit aanvoerder de bal over. Na rust ging de thuisclub wat meer fysieke strijd er tegen aan gooien. Veel verandering bracht dit niet. In de 60e minuut besliste Patrick Donkervoort na een pass van Aron de Koning het duel 0-3.
De uitslag had groter kunnen uitvallen wanneer het equipe van trainer Jan Gaasbeek zorgvuldiger met de kansen had omgesprongen. Met drie punten in de tas stapte De Merino’s in de bus voor een reis van meer dan een uur.
A.s. zaterdag 29 september de eerste thuiswedstrijd tegen Go Ahead Kampen, aanvang 14:30 uur. Tevens is dan de opening van ons schitterende Business Home.

Bronvermelding: voetbaleentwee.nl