De Merino’s versloeg dinsdagavond in een oefenwedstrijd Lunteren met 3-1. Al snel in de wedstrijd creëerden beide ploegen mogelijkheden om tot een treffer te komen. Na 15 minuten een sterke fase van de thuisclub die beloond werd met twee fraaie treffers van Jurriën van der Horst. Dat er met 2-0 gerust werd was mede te danken aan Lunteren die twee opgelegde kansen niet wisten te verzilveren. Bij één van deze kansen wist Marco de Gooijer de bal van de lijn te halen.
De Gooijer was na rust dicht bij 3-0 maar zijn inzet ging via de paal naast. Enkele minuten later was het wel raak. Joop de Bruin vond de in de spits geposteerde de Gooijer en met een knap schot werd de 3-0 genoteerd. Lunteren trof in het verloop van de wedstrijd tweemaal de lat. Het was Wilco Koudijs die er uiteindelijk voor zorgde dat Lunteren zijn verdiende goal scoorde 3-1. Jeroen Vrolijk voorkwam persoonlijk met een knappe redding in de slotfase dat hij voor de tweede maal de bal uit het net moest halen. Eindstand 3-1 in een sportieve wedstrijd. Door een ongelukkig botsing moesten twee spelers van de bezoekers zich met wenkbrauw letsel laten helpen bij de eerste hulppost.
Zaterdag 20 januari speelt De Merino’s een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen 2e klasser JSV N’gein, aanvang 14:30 uur.