Merino’s had niet veel in te brengen zaterdagmiddag in Sliedrecht en verloor dan ook terecht met 4-0. De thuisclub stichtte het eerste gevaar al kort na de aftrap. Een vrije trap kon nog net gekeerd worden door Jeroen Vrolijk. In de vijfde minuut werd een overtreding van Jeffrey Terschegget bestraft met een strafschop. Dennis Verhoef faalde niet vanaf elf meter 1-0. Slordig handelen in de Merino’s verdediging stelde spits Verhoef in staat om de marge al snel op twee te brengen. De grootste kans voor de Merino’s kwam op naam van Jamal Bendadi. Diens inzet ging echter ruimschoots naast. Het was Luciano van Harlingen die er voor een comfortabele 3-0 ruststand zorgde.

Henne Oostermeijer probeerde het tijd te keren en bracht Sala Issaoui, Patrick Donkervoort en Anass Lahine. Maar veel verandering aan het spelbeeld leverde deze wissels niet op. In het verder verloop van de wedstrijd scoorde Dennis Verhoef zijn derde van de middag en bepaalde hiermee de eindstand op 4-0.

Donderdag 8 februari speelt De Merino’s thuis een vriendschappelijk wedstrijd tegen Veensche Boys (koploper in de 2e klasse), aanvang 20:00 uur. Zaterdag 10 februari is De Merino’s vrij.

Bronvermelding:voetbaleentwee.nl