Het is eindelijk gebeurd! Dromen zijn niet altijd bedrog, afgelopen zaterdag 12 mei moesten zij tegen het altijd lastige Musketiers.
Merino’s miste helaas een aantal spelers en één van de coaches Berto.
Maar gelukkig hebben zij een grote selectie en konden ze toch nog een sterk elftal de wei in sturen.
Zij begonnen goed aan de wedstrijd, creëerden een aantal kansen maar veel schoten van De Merino’s werden geblokt door de Musketiers.
Musketiers kwamen een paar keer voor de goal maar heel gevaarlijk werden ze niet, tot er even slecht gedekt werd door Merino’s achterin en de bal voor de voeten kwam van een Musketier die de bal snoeihard de bal boven de keeper in de kruising joeg Shit 1-0!!
De boys van De Merino’s hadden al tegen elkaar gezegd ,komen we achter niks aan het handje, rustig blijven en blijven voetballen.

In de 2e helft begon Merino’s weer sterk en al vlot wist onze “Mike” de zo bevrijdende 1-1 binnen te schieten.
Maar 1-1 was toch wel een gewaagde uitslag voor De Merino’s, wel voldoende maar toch gewaagd.
Gelukkig voor De Merino’s kreeg “vleugelflitser” Gerrit het op zijn heupen en met een mooie actie langs de lijn wist hij met een mooie pas Errol te bereiken, die de bal heerlijk binnen wist te koppen, bammm 1-2 voor ons!
Wat een ontlading was dat, zowel in het veld als langs de lijn!
Helaas voor De Merino’s wist de Musketiers een minuutje of 10 voor tijd nog de 2-2 te maken, man! man! man! wat waren die laatste minuten spannende minuten en de ontlading was des te groter toen de prima fluitende scheidsrechter af floot
Merino’s 6 IS NU ECHT KAMPIOEN!!!
Wat een feest volgde er daarna, biertje gedaan in Elst en toen terug naar de thuishaven de Merino’s kantine, waar een mooi feest losbarstte.
Volgende week de laatste thuiswedstrijd waar het feest nog eens dik overgedaan gaat worden als alle jongens die er gisteren niet waren er dan weer wel bij zijn!
Leiders, spelers, supporters en alle aanhangers van Merino’s 6 bedankt voor een onvergetelijke dag!!!